SEO-texter för TNG-GROUP AB

seo-texter-tng-rekrytering

Med intressant och värdefullt innehåll lyser din webbplats starkare hos Google, och blir mer värdefull för dina läsare.

Detta är något som TNG, ett rekryterings- och bemanningsföretag, var väl medvetna om när de skulle lansera sin nya webbplats.
Under flera veckors tid levererade jag därför 19 seo-texter anpassade till ett urval av TNG:s yrkeskategorier.

SEO-texter som hjälper dig att hitta ditt drömjobb

Texterna ska fungera som en bas för varje yrkeskategori, där du som söker ny anställning kan läsa om varje yrkeskategori. Utöver detta ska texten även fungera för att sökmotoroptimera varje undersida så att den ska synas bättre i sökmotorn Google. När det är lättare att hitta varje undersida, blir det lättare för dig som söker anställning att hitta ditt drömjobb via TNG.

Skriv för både din besökare och Google

Att skriva en text anpassad för varje kategori eller undersida är idag vanlig praxis, speciellt för en nylanserad webbplats. Det hjälper Google att avgöra vad din sida handlar om, om den är relevant och var den bör befinna dig i deras sökresultat.

Men det som är viktigt att minnas, och det som TNG var noga med, var att varje text skulle skrivas för såväl sökmotorn som besökaren. Texterna skulle vara lättförståeliga och informativa utöver vara anpassade för sökmotoroptimering.

För i slutändan är det personer, kunder, som du vill ha in på din sida, inte bara Google. Om de inte tycker om materialet de finner där så går de igen, oavsett hur högt din sida rankar på Google. Så tillsammans med TNG tog vi fram texter som var läsvänliga, intressanta och sökmotoroptimerade.

seo-texter-digitala-affaren-tng-rekryteringKlicka här för att se exempel på TNG’s texter.

Read More

Ny webbplats till Mölndals Bildemontering

ny-webbplats-molndals-bildemontering

Efter ett längre samarbete är det äntligen dags att lansera en ny webbplats för Mölndals Bildemontering AB.

Förutom ett vänligt och professionellt intryck erbjuder Mölndals nya webbplats användarvänliga sök- och listfunktioner så att du snabbt ska kunna hitta den reservdel du letar efter. Vet du inte exakt vad du letar efter, kan du även ringa supportnumret och få snabb hjälp över telefon eller på plats.

Förskottsbetalning leder till snabbare leverans

Sidan kommer även utrustad med en integrerad förskottsbetalning så att Mölndals Bildemontering direkt kan skicka ut din nya reservdel utan någon väntetid. Du som kund kan såklart fortfarande även välja att betala via faktura eller via SWISH.

Lär dig mer om miljövänlig bildemontering

Utöver detta så kommer den nya sidan bli en plats där du kan lära dig mer om vad du behöver tänka på när du ska lämna in din egen bil för en miljövänlig nedmontering, samt vilka retur-, garantivillkor och miljöpolicys som Mölndals Bildemontering erbjuder till alla sina kunder.

Men mer än så, så ska den nya webbplatsen bli en plats där Mölndals Bildemontering kan fortsätta sin duktiga kundkontakt som är det viktigaste för dem idag.

ny-webbplats-molndals-bildemonteringKlicka dig vidare till Mölndals Bildemontering nya webbplats för att se mer.

Read More

Ny hemsida till Kragell; Utbildningar för livet

skapa-hemsida-kragell.se

Efter att ha hjälpt Ulrika Kragell med att uppdatera sina webbtexter, så var det extra kul att ta fram en ny hemsida till företaget. Målet var att skapa en hemsida som var uppdaterad i sin design och funktionalitet, men även ur en säkerhetsaspekt.

Genom att skapa en helt ny hemsida så kunde vi lägga in den sidstruktur och funktionalitet som Ulrika eftersökte, som inte varit möjligt i den äldre sidan. Samtidigt som den nya designen påminner smått om den föregående för att skapa en viss igenkänning hos nuvarande kunder.

Nya funktioner inkluderar:

En inbyggd funktion där kunders omdömen kan visas upp på hemsidan

En blogg för företaget som visar sitt senaste inlägg på företagets förstasida

Ett facebookflöde där du kan läsa det senaste från facebooksidan

Ett underhållsavtal för säkerhetens skull

Genom att hålla en sida uppdaterad tar du ett stort steg mot att hålla den säker mot angrepp. Av den anledning och många andra har Ulrika Kragell: Utbildningar för livet valt att ha ett underhållsavtal med Copy & Kod.

Detta är något jag erbjuder både dig som vill ha en ny hemsida, eller bara stöd att underhålla din nuvarande. För Ulrika innebär det att hennes sida alltid kommer att vara uppdaterad, utan att hon behöver tänka på det. Både när det gäller tekniska funktioner men även textmässigt innehåll, så som information om nya kurser eller liknande.

 

Read More