Ny webbplats till Mölndals Bildemontering

ny-webbplats-molndals-bildemontering

Efter ett längre samarbete är det äntligen dags att lansera en ny webbplats för Mölndals Bildemontering AB.

Förutom ett vänligt och professionellt intryck erbjuder Mölndals nya webbplats användarvänliga sök- och listfunktioner så att du snabbt ska kunna hitta den reservdel du letar efter. Vet du inte exakt vad du letar efter, kan du även ringa supportnumret och få snabb hjälp över telefon eller på plats.

Förskottsbetalning leder till snabbare leverans

Sidan kommer även utrustad med en integrerad förskottsbetalning så att Mölndals Bildemontering direkt kan skicka ut din nya reservdel utan någon väntetid. Du som kund kan såklart fortfarande även välja att betala via faktura eller via SWISH.

Lär dig mer om miljövänlig bildemontering

Utöver detta så kommer den nya sidan bli en plats där du kan lära dig mer om vad du behöver tänka på när du ska lämna in din egen bil för en miljövänlig nedmontering, samt vilka retur-, garantivillkor och miljöpolicys som Mölndals Bildemontering erbjuder till alla sina kunder.

Men mer än så, så ska den nya webbplatsen bli en plats där Mölndals Bildemontering kan fortsätta sin duktiga kundkontakt som är det viktigaste för dem idag.

ny-webbplats-molndals-bildemonteringKlicka dig vidare till Mölndals Bildemontering nya webbplats för att se mer.

Read More

Ny hemsida till Kragell; Utbildningar för livet

skapa-hemsida-kragell.se

Efter att ha hjälpt Ulrika Kragell med att uppdatera sina webbtexter, så var det extra kul att ta fram en ny hemsida till företaget. Målet var att skapa en hemsida som var uppdaterad i sin design och funktionalitet, men även ur en säkerhetsaspekt.

Genom att skapa en helt ny hemsida så kunde vi lägga in den sidstruktur och funktionalitet som Ulrika eftersökte, som inte varit möjligt i den äldre sidan. Samtidigt som den nya designen påminner smått om den föregående för att skapa en viss igenkänning hos nuvarande kunder.

Nya funktioner inkluderar:

En inbyggd funktion där kunders omdömen kan visas upp på hemsidan

En blogg för företaget som visar sitt senaste inlägg på företagets förstasida

Ett facebookflöde där du kan läsa det senaste från facebooksidan

Ett underhållsavtal för säkerhetens skull

Genom att hålla en sida uppdaterad tar du ett stort steg mot att hålla den säker mot angrepp. Av den anledning och många andra har Ulrika Kragell: Utbildningar för livet valt att ha ett underhållsavtal med Copy & Kod.

Detta är något jag erbjuder både dig som vill ha en ny hemsida, eller bara stöd att underhålla din nuvarande. För Ulrika innebär det att hennes sida alltid kommer att vara uppdaterad, utan att hon behöver tänka på det. Både när det gäller tekniska funktioner men även textmässigt innehåll, så som information om nya kurser eller liknande.

 

Read More

Ny webbplats åt KBT Esperantoplatsen

Ny webbplats till kbt-esperantoplatsen

Med ett nytt namn kommer en ny webbplats. När Kognitiva Centerpartners bestämde sig för att byta namn till KBT Esperantoplatsen var det dags för en uppgradering.

Jag tog mig glatt an uppdraget då jag har en bakgrund i webbdesign och såg fram emot att bygga upp en hemsida från grunden. Jag valde att bygga webbplatsen i CMS verktyget WordPress för att göra det så enkelt som möjligt att uppdatera webbplatsen i framtiden.

Det ska vara lätt att be om hjälp

Hemsidan är uppbyggd med tanken att det ska vara lätt att förstå vem man ska kontakta när man vill ha hjälp. Därför är hemsidan uppdelad i:

  • Vilka behandlingar som KBT Esperantoplatsen erbjuder
  • De metoder inom kognitiv beteendeterapi som används och hur de fungerar
  • De problemområden som varje psykoterapeut tar hand om

På varje sida finns även ett kontaktformulär där personen själv kan välja vem den vill kontakta och varför. Detta gör det enklare för den som vill ha hjälp men också för KBT Esperantoplatsen som inte behöver administrera vidarebefordring från sitt kontaktformulär.

Detta var ett kul projekt då samarbetet med KBT Esperantoplatsen fungerade väl och resulterade i en ny webbplats med relevant information och stöd.

 

 

Read More