En skribent i Göteborg – Anna Lerneryd

Skribent i Göteborg - anna Lerneryd

Mitt namn är Anna Lerneryd och 2010 startade jag som skribent i Göteborg för att hjälpa småföretagare att skapa bra innehåll på nätet. Min bakgrund innehåller bland annat en examen i mediainformatik, volontärarbete som skribent för Westpride, knytkonferensen WebCoast samt tacksamma samarbeten med webbyråer och grafiska formgivare.

Vad gör jag?

Idag arbetar jag med att hjälpa dig att skapa och strukturera dina texter. Då blir ditt budskap tydligt för dina besökare och sökmotorer. En text med en luftig struktur som beskriver fördelar och värderingar uppskattas alltid. Som skribent i Göteborg jobbar jag med kunder som har små till medelstora företag. För dem har jag skapat produktbeskrivningar, arbetat med redigering av färdig text samt löpande redaktionellt innehåll.

Bakgrund inom webbdesign

Utöver mitt arbete med innehåll har jag även kunskaper inom webbdesign och programmering. Jag kan därför även hjälpa dig att skapa en enklare webbsida. Jag föredrar då att arbeta inom WordPress. Där är det enkelt att skapa hemsidan och att redigera den i efterhand.

Glad i kommunikation och events i Göteborg

Utöver mitt jobb som skribent i Göteborg driver jag en nätverksblogg vid namn Working With Tea. Där skriver jag om nätverkande, kommunikation och tipsar varje söndag om nätverksevent i Göteborg. Följ gärna bloggen via RSS eller via dess facebooksida. Mer än så är jag glad, intresserad av kommunikation i sociala medier och bakning. Om du är intresserad av mina tjänster, känn dig fri att maila mig så kan vi ta en fika. Du kan också ringa mig på:

Telefon: 070 – 401 39 20