Webbplats till Liv Diagnostics

Liv-Diagnostics-webbplats

 

Detta är ett samarbete jag är extra stolt över. Liv Diagnostics som endast funnits i några år arbetar med att ta fram ett helt nytt sätt att diagnosticera hur snabbt cancerceller växer i den mänskliga kroppen.

Idag kan vi endast avgöra om en person har cancer och hur framskriden den är. Med vetskapen om hur aggressiva cancerceller är, kan vi i framtiden avgöra hur snabbt cancern kan sprida sig och anpassa behandlingen. På så vis kan vi ge en bättre behandling till varje patient.

Dags att sprida budskapet

Inför att släppa ett prospekt till möjliga nya investerare sökte Liv Diagnostics en närvaro på webben. Med en webbplats kan de enkelt sprida all viktig information kring företagets forskning öka sina chanser till nya investeringar.

En lättläst och responsiv webbplats

Sidan är gjord i WordPress och är responsiv och ser bra ut i alla webbläsare, läsplattor och mobiltelefoner. På webbplatsen kan du läsa om företagets forskning och historien bakom Liv Diagnostics framtida produkt. Du kan även se vilka personer som finns i företagets ledning, styrelse samt vilka som är vetenskapliga rådgivare.

Om du själv är intresserad av att investera i företaget kan du följa länken och läsa mer om Liv Diagnostics banbrytande forskning.

Denna webbplats är framtagen i samarbete med Färgköket som är ansvarig för Liv Diagnostics grafiska profil.

Liv Diagnostics om Copy & Kod

Tack för ett jättebra jobb med vår webbplats. Du har skickligt guidat oss igenom mallar, layoutidéer och tekniska frågor på ett enkelt och strukturerat vis. Tack för ett gott samarbete, vi är mycket nöjda med sidan.
– Johan Bjurquist, VD.

Klicka dig vidare till Liv-Diagnostics-webbplatsKlicka här för att se Liv Diagnostics nya webbplats.

Read More

SEO-texter för TNG-GROUP AB

seo-texter-tng-rekrytering

Med intressant och värdefullt innehåll lyser din webbplats starkare hos Google, och blir mer värdefull för dina läsare.

Detta är något som TNG, ett rekryterings- och bemanningsföretag, var väl medvetna om när de skulle lansera sin nya webbplats.
Under flera veckors tid levererade jag därför 19 seo-texter anpassade till ett urval av TNG:s yrkeskategorier.

SEO-texter som hjälper dig att hitta ditt drömjobb

Texterna ska fungera som en bas för varje yrkeskategori, där du som söker ny anställning kan läsa om varje yrkeskategori. Utöver detta ska texten även fungera för att sökmotoroptimera varje undersida så att den ska synas bättre i sökmotorn Google. När det är lättare att hitta varje undersida, blir det lättare för dig som söker anställning att hitta ditt drömjobb via TNG.

Skriv för både din besökare och Google

Att skriva en text anpassad för varje kategori eller undersida är idag vanlig praxis, speciellt för en nylanserad webbplats. Det hjälper Google att avgöra vad din sida handlar om, om den är relevant och var den bör befinna dig i deras sökresultat.

Men det som är viktigt att minnas, och det som TNG var noga med, var att varje text skulle skrivas för såväl sökmotorn som besökaren. Texterna skulle vara lättförståeliga och informativa utöver vara anpassade för sökmotoroptimering.

För i slutändan är det personer, kunder, som du vill ha in på din sida, inte bara Google. Om de inte tycker om materialet de finner där så går de igen, oavsett hur högt din sida rankar på Google. Så tillsammans med TNG tog vi fram texter som var läsvänliga, intressanta och sökmotoroptimerade.

seo-texter-digitala-affaren-tng-rekryteringKlicka här för att se exempel på TNG’s texter.

Read More

Ny webbplats till Mölndals Bildemontering

ny-webbplats-molndals-bildemontering

Efter ett längre samarbete är det äntligen dags att lansera en ny webbplats för Mölndals Bildemontering AB.

Förutom ett vänligt och professionellt intryck erbjuder Mölndals nya webbplats användarvänliga sök- och listfunktioner så att du snabbt ska kunna hitta den reservdel du letar efter. Vet du inte exakt vad du letar efter, kan du även ringa supportnumret och få snabb hjälp över telefon eller på plats.

Förskottsbetalning leder till snabbare leverans

Sidan kommer även utrustad med en integrerad förskottsbetalning så att Mölndals Bildemontering direkt kan skicka ut din nya reservdel utan någon väntetid. Du som kund kan såklart fortfarande även välja att betala via faktura eller via SWISH.

Lär dig mer om miljövänlig bildemontering

Utöver detta så kommer den nya sidan bli en plats där du kan lära dig mer om vad du behöver tänka på när du ska lämna in din egen bil för en miljövänlig nedmontering, samt vilka retur-, garantivillkor och miljöpolicys som Mölndals Bildemontering erbjuder till alla sina kunder.

Men mer än så, så ska den nya webbplatsen bli en plats där Mölndals Bildemontering kan fortsätta sin duktiga kundkontakt som är det viktigaste för dem idag.

ny-webbplats-molndals-bildemonteringKlicka dig vidare till Mölndals Bildemontering nya webbplats för att se mer.

Read More