SEO-texter för TNG-GROUP AB

seo-texter-tng-rekrytering

Med intressant och värdefullt innehåll lyser din webbplats starkare hos Google, och blir mer värdefull för dina läsare.

Detta är något som TNG, ett rekryterings- och bemanningsföretag, var väl medvetna om när de skulle lansera sin nya webbplats.
Under flera veckors tid levererade jag därför 19 seo-texter anpassade till ett urval av TNG:s yrkeskategorier.

SEO-texter som hjälper dig att hitta ditt drömjobb

Texterna ska fungera som en bas för varje yrkeskategori, där du som söker ny anställning kan läsa om varje yrkeskategori. Utöver detta ska texten även fungera för att sökmotoroptimera varje undersida så att den ska synas bättre i sökmotorn Google. När det är lättare att hitta varje undersida, blir det lättare för dig som söker anställning att hitta ditt drömjobb via TNG.

Skriv för både din besökare och Google

Att skriva en text anpassad för varje kategori eller undersida är idag vanlig praxis, speciellt för en nylanserad webbplats. Det hjälper Google att avgöra vad din sida handlar om, om den är relevant och var den bör befinna dig i deras sökresultat.

Men det som är viktigt att minnas, och det som TNG var noga med, var att varje text skulle skrivas för såväl sökmotorn som besökaren. Texterna skulle vara lättförståeliga och informativa utöver vara anpassade för sökmotoroptimering.

För i slutändan är det personer, kunder, som du vill ha in på din sida, inte bara Google. Om de inte tycker om materialet de finner där så går de igen, oavsett hur högt din sida rankar på Google. Så tillsammans med TNG tog vi fram texter som var läsvänliga, intressanta och sökmotoroptimerade.

seo-texter-digitala-affaren-tng-rekryteringKlicka här för att se exempel på TNG’s texter.

Read More

Textmaterial till hemsida; Oinonen Consulting

textmaterial till hemsida Oinonen-Consulting

Jag blir lika glad varje gång en ny kund ringer. Denna gång var det Oinonen Consulting som sökte textmaterial till deras hemsida. Syftet var att beskriva Oinonen Consultings tjänster och bakgrund.

Oinonen Consulting är ett företag som erbjuder resurskonsulting inom IT- och applikationer. Detta betyder kort att de kan hjälpa ditt företag som en extra resurs vid semestertider, nya projekt eller sjukanmälningar.

Något som är ovärderligt inom större företag med tajta deadlines.

Ditt företags fördelar är viktigast

För Oinonen Consulting var det viktigt att tjänsten erbjöds skulle kunna uppfattas snabbt, på endast några meningar. Bransch, kunskapsområde och målgrupp skulle framstå tydligt.

Resurskonsulting är idag en växande bransch där det finns ett stort behov, men också hög konkurrens. Därför var det även viktigt att påpeka fördelarna med att ta in just Oinonen Consulting.

Det inkluderar även hans tidigare erfarenheter, utbildningar och kunskaper.

Att skriva ned fördelarna med just ditt företag bör alltid vara uppdrag nummer ett.

Slutresultatet av mitt samarbete med Oinonen Consulting blev två texter om företagets tjänst och bakgrund. I skrivande stund är Oinonen consultings webbplats fortfarande under uppbyggnad, men texterna ligger på plats för företagets framtida kunder.

Läs texterna på Oinonen Consultings nya hemsida.

Read More

Textmaterial till Kragell, Utbildningar för livet

textmaterial till kragell.se

När du har bestämt dig för att introducera nya tjänster, samt omarbeta några av de gamla, så är det positivt att ta hjälp med de nya texterna till hemsidan.
Så tänkte Ulrika Kragell när hon tog kontakt med mig i somras.

Resultatet blev ett riktigt trevligt samarbete, där jag intervjuade henne om hennes nuvarande och framtida tjänster, samt om hennes företag i allmänhet.

Att skapa en röd tråd mellan tjänsterna

När vi först träffades berättare Ulrika att hon fann sitt företag och sin hemsida lite för spretig med sin information. Hon erbjöd flera olika tjänster, och trots att de alla på något sätt var besläktade med coachning eller utbildning, hade hon svårt att hitta den röda tråden och binda dem samman. Speciellt nu när hon skulle introducera 2-3 nya tjänster.

Därför blev en del av uppdraget att sammanfoga Ulrikas tjänster till en helhet, men även att skapa en ny struktur för hur tjänsterna skulle presenteras på hemsidan.

Idag är texterna klara och beskrivningar av både nuvarande och nya tjänster kan läsas på kragell.se. Ett nytt upplägg för hemsidan väntar härnäst, och med den nya strukturen kommer jag även att skapa en helt ny hemsida till företaget nu i höst!

Det blir något att se fram emot.

Read More