Webbplats till Liv Diagnostics

Liv-Diagnostics-webbplats

 

Detta är ett samarbete jag är extra stolt över. Liv Diagnostics som endast funnits i några år arbetar med att ta fram ett helt nytt sätt att diagnosticera hur snabbt cancerceller växer i den mänskliga kroppen.

Idag kan vi endast avgöra om en person har cancer och hur framskriden den är. Med vetskapen om hur aggressiva cancerceller är, kan vi i framtiden avgöra hur snabbt cancern kan sprida sig och anpassa behandlingen. På så vis kan vi ge en bättre behandling till varje patient.

Dags att sprida budskapet

Inför att släppa ett prospekt till möjliga nya investerare sökte Liv Diagnostics en närvaro på webben. Med en webbplats kan de enkelt sprida all viktig information kring företagets forskning öka sina chanser till nya investeringar.

En lättläst och responsiv webbplats

Sidan är gjord i WordPress och är responsiv och ser bra ut i alla webbläsare, läsplattor och mobiltelefoner. På webbplatsen kan du läsa om företagets forskning och historien bakom Liv Diagnostics framtida produkt. Du kan även se vilka personer som finns i företagets ledning, styrelse samt vilka som är vetenskapliga rådgivare.

Om du själv är intresserad av att investera i företaget kan du följa länken och läsa mer om Liv Diagnostics banbrytande forskning.

Denna webbplats är framtagen i samarbete med Färgköket som är ansvarig för Liv Diagnostics grafiska profil.

Liv Diagnostics om Copy & Kod

Tack för ett jättebra jobb med vår webbplats. Du har skickligt guidat oss igenom mallar, layoutidéer och tekniska frågor på ett enkelt och strukturerat vis. Tack för ett gott samarbete, vi är mycket nöjda med sidan.
– Johan Bjurquist, VD.

Klicka dig vidare till Liv-Diagnostics-webbplatsKlicka här för att se Liv Diagnostics nya webbplats.

Read More

Ny webbplats till Mölndals Bildemontering

ny-webbplats-molndals-bildemontering

Efter ett längre samarbete är det äntligen dags att lansera en ny webbplats för Mölndals Bildemontering AB.

Förutom ett vänligt och professionellt intryck erbjuder Mölndals nya webbplats användarvänliga sök- och listfunktioner så att du snabbt ska kunna hitta den reservdel du letar efter. Vet du inte exakt vad du letar efter, kan du även ringa supportnumret och få snabb hjälp över telefon eller på plats.

Förskottsbetalning leder till snabbare leverans

Sidan kommer även utrustad med en integrerad förskottsbetalning så att Mölndals Bildemontering direkt kan skicka ut din nya reservdel utan någon väntetid. Du som kund kan såklart fortfarande även välja att betala via faktura eller via SWISH.

Lär dig mer om miljövänlig bildemontering

Utöver detta så kommer den nya sidan bli en plats där du kan lära dig mer om vad du behöver tänka på när du ska lämna in din egen bil för en miljövänlig nedmontering, samt vilka retur-, garantivillkor och miljöpolicys som Mölndals Bildemontering erbjuder till alla sina kunder.

Men mer än så, så ska den nya webbplatsen bli en plats där Mölndals Bildemontering kan fortsätta sin duktiga kundkontakt som är det viktigaste för dem idag.

ny-webbplats-molndals-bildemonteringKlicka dig vidare till Mölndals Bildemontering nya webbplats för att se mer.

Read More

Ny hemsida till Kragell; Utbildningar för livet

skapa-hemsida-kragell.se

Efter att ha hjälpt Ulrika Kragell med att uppdatera sina webbtexter, så var det extra kul att ta fram en ny hemsida till företaget. Målet var att skapa en hemsida som var uppdaterad i sin design och funktionalitet, men även ur en säkerhetsaspekt.

Genom att skapa en helt ny hemsida så kunde vi lägga in den sidstruktur och funktionalitet som Ulrika eftersökte, som inte varit möjligt i den äldre sidan. Samtidigt som den nya designen påminner smått om den föregående för att skapa en viss igenkänning hos nuvarande kunder.

Nya funktioner inkluderar:

En inbyggd funktion där kunders omdömen kan visas upp på hemsidan

En blogg för företaget som visar sitt senaste inlägg på företagets förstasida

Ett facebookflöde där du kan läsa det senaste från facebooksidan

Ett underhållsavtal för säkerhetens skull

Genom att hålla en sida uppdaterad tar du ett stort steg mot att hålla den säker mot angrepp. Av den anledning och många andra har Ulrika Kragell: Utbildningar för livet valt att ha ett underhållsavtal med Copy & Kod.

Detta är något jag erbjuder både dig som vill ha en ny hemsida, eller bara stöd att underhålla din nuvarande. För Ulrika innebär det att hennes sida alltid kommer att vara uppdaterad, utan att hon behöver tänka på det. Både när det gäller tekniska funktioner men även textmässigt innehåll, så som information om nya kurser eller liknande.

 

Read More