Att starta en blogg ger din hemsida fler besök

Har ditt företag tänkt starta en blogg? Då vet du kanske hur svårt det kan vara att bestämma dess innehåll och vad du behöver för att skapa en blogg.

En aktiv blogg hjälper din hemsida att synas. Jag vill därför erbjuda en stödtjänst för hur man skapar en blogg. Tillsammans skapar vi en plan och innehåll till din blogg genom diskussion och konstruktiv feedback. Jag kan även hjälpa dig med att tekniskt sätta upp bloggen.

Hur bloggar man?

Vi börjar med ett möte där vi kan diskutera syftet med din blogg. Med frågor som varför du startar den och vilket mervärde den ska ge till dina kunder. Detta kommer att hjälpa dig stort när du väl börjar skriva. Här kan vi även diskutera vad som kan vara intressant för din kundgrupp.

Sedan kan du löpande ta upp dina funderingar, samt få hjälp med utseendet på dina inlägg. Jag erbjuder här endast textredigering och korrekturläsning. Då jag tycker det är viktigt att det blir dina ord i bloggen.

Du väljer själv omfånget

Vårt samarbete kan sedan fortgå så länge eller så kort du vill. Vissa vill bara ha en startpush, medan andra uppskattar ett bollplank över en längre tid.

Din blogg är en gratis marknadsföringskanal för din hemsida

Att ha en väl uppdaterad blogg leder till fler återkommande besökare till din hemsida. Mer trafik betyder fler intresserade kunder, men också en större exponering i Google.

En blogg är också ett bra sätt att låta dina kunder lära känna ditt företag. En enkel blogg kan på så vis fungera som ett bra stöd för din hemsida och ditt företag.

Har du koll på din blogg men behöver ny text till en ny eller nutida hemsida? Läs då gärna mer under textproduktion då jag gärna hjälper dig.

 

En kommentar p “Att starta en blogg ger din hemsida fler besök