Håll din webbplats uppdaterad

Att veta att du kan få snabb hjälp är en tacksam känsla som egenföretagare. Men som grupp är vi mindre bra på att delegera på grund av vår starka vilja och glädje för vårt arbete.

Men om vi delegerar mer, så kan vi lägga vår tid på att generera mer uppdrag och mer nöjda kunder, för oss själva och våra kollegor. Alla vinner.

Med detta i åtanke har jag tagit fram en enkel prisvärd underhållstjänst för oss egenföretagare.
Där du kan vara säker på att all viktig information om dina tjänster finns att läsa på din hemsida.

Aktuell information och en säker fungerande webbplats ger ditt företag ett seriöst intryck, som leder till att fler nya kunder tar kontakt.

För ett fast pris i månaden kan jag hjälpa dig med att:

  • Hålla sidan säker från angrepp
  • Löpande teknisk uppdatering, support och underhåll av din hemsida och dess funktioner. Om allt är uppdaterat finns det en mindre risk att du förlorar pengar på att din sida ligger nere.
  • Backup av din sida en gång i månaden ifall olyckan skulle vara framme
  • Installering av nya funktioner samt uppdatering av sidans text- och bildmaterial när du ber om detta.

Ändringarna ni ber om utför jag då i samband med nästa månadsuppdatering.

Underhållsavgift och frågor

Löpande underhåll kan vara värt sin vikt i guld för dig som vill att din sida alltid ska fungera och vara säker mot angrepp. Det finns inga 100% lösningar, men genom att teckna ett underhållsavtal hålls din hemsida uppdaterad och kan återställas ifall det skulle behövas.

Ett underhållsavtal är något jag erbjuder med varje hemsida jag skapar men är såklart öppet för alla som vill ha hjälp med sin hemsida.

Avtalet betalas gärna i förskott och kan tecknas på hel- eller halvår för 3 900 kr exkl. moms för ett halvår, respektive 7 380 kr för ett helår.

Vill du ha hjälp med löpande underhåll av din WordPress sida?

Skicka en förfrågan, för en kostnadsfri konsultation eller maila till anna@annalerneryd.se, så ringer jag upp dig.