Ny hemsida till Kragell; Utbildningar för livet

skapa-hemsida-kragell.se

Efter att ha hjälpt Ulrika Kragell med att uppdatera sina webbtexter, så var det extra kul att ta fram en ny hemsida till företaget. Målet var att skapa en hemsida som var uppdaterad i sin design och funktionalitet, men även ur en säkerhetsaspekt.

Genom att skapa en helt ny hemsida så kunde vi lägga in den sidstruktur och funktionalitet som Ulrika eftersökte, som inte varit möjligt i den äldre sidan. Samtidigt som den nya designen påminner smått om den föregående för att skapa en viss igenkänning hos nuvarande kunder.

Nya funktioner inkluderar:

En inbyggd funktion där kunders omdömen kan visas upp på hemsidan

En blogg för företaget som visar sitt senaste inlägg på företagets förstasida

Ett facebookflöde där du kan läsa det senaste från facebooksidan

Ett underhållsavtal för säkerhetens skull

Genom att hålla en sida uppdaterad tar du ett stort steg mot att hålla den säker mot angrepp. Av den anledning och många andra har Ulrika Kragell: Utbildningar för livet valt att ha ett underhållsavtal med Copy & Kod.

Detta är något jag erbjuder både dig som vill ha en ny hemsida, eller bara stöd att underhålla din nuvarande. För Ulrika innebär det att hennes sida alltid kommer att vara uppdaterad, utan att hon behöver tänka på det. Både när det gäller tekniska funktioner men även textmässigt innehåll, så som information om nya kurser eller liknande.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *