Nyhetsbrev om skrivtips på webben

historia-bakom-nyhetsbrev-om-att-skriva-på-Internet2

I november 2013 funderade jag på att starta ett nyhetsbrev för mitt företag. Syftet skulle vara att enkelt kunna sätt få ut nyheter om mitt företag så som nya tjänster och allmänna funderingar. Men jag ville också hitta ett sätt att ge tips och hjälpsamma råd om skrivande på Internet.

Efter att ha frågat om någon skulle vilja prenumerera på ett sådant nyhetsbrev i några nätverksforum samt vad de skulle vilja veta fick jag ett positivt gensvar, men också ämnet för mitt första nyhetsbrev. Tack till alla ni som var intresserade. Ni gjorde mig riktigt glad.

Min första fråga var: Vad tycker ni är svårast med att skriva på er egna hemsida? Och svaret från många var att det var svårt balansera en text mellan professionalitet och personlighet. Så det blev ämnet för mitt första nyhetsbrev som ni kan läsa i nästa inlägg.

I mån om tid kommer jag nu och i framtiden lägga upp mina nyhetsbrev här ett litet tag efter de gått ut som mail. Så att tipsen ska finnas tillgängliga för dem som vill läsa dem igen. Nu följer novembers nyhetsbrev. Tack till alla ni som prenumererar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *