SEO-texter för TNG-GROUP AB

seo-texter-tng-rekrytering

Med intressant och värdefullt innehåll lyser din webbplats starkare hos Google, och blir mer värdefull för dina läsare.

Detta är något som TNG, ett rekryterings- och bemanningsföretag, var väl medvetna om när de skulle lansera sin nya webbplats.
Under flera veckors tid levererade jag därför 19 seo-texter anpassade till ett urval av TNG:s yrkeskategorier.

SEO-texter som hjälper dig att hitta ditt drömjobb

Texterna ska fungera som en bas för varje yrkeskategori, där du som söker ny anställning kan läsa om varje yrkeskategori. Utöver detta ska texten även fungera för att sökmotoroptimera varje undersida så att den ska synas bättre i sökmotorn Google. När det är lättare att hitta varje undersida, blir det lättare för dig som söker anställning att hitta ditt drömjobb via TNG.

Skriv för både din besökare och Google

Att skriva en text anpassad för varje kategori eller undersida är idag vanlig praxis, speciellt för en nylanserad webbplats. Det hjälper Google att avgöra vad din sida handlar om, om den är relevant och var den bör befinna dig i deras sökresultat.

Men det som är viktigt att minnas, och det som TNG var noga med, var att varje text skulle skrivas för såväl sökmotorn som besökaren. Texterna skulle vara lättförståeliga och informativa utöver vara anpassade för sökmotoroptimering.

För i slutändan är det personer, kunder, som du vill ha in på din sida, inte bara Google. Om de inte tycker om materialet de finner där så går de igen, oavsett hur högt din sida rankar på Google. Så tillsammans med TNG tog vi fram texter som var läsvänliga, intressanta och sökmotoroptimerade.

seo-texter-digitala-affaren-tng-rekryteringKlicka här för att se exempel på TNG’s texter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *