En skribent och webbdesigner i Göteborg

Skribent i Göteborg - anna Lerneryd

Mitt namn är Anna Lerneryd och 2010 startade jag som skribent i Göteborg för att hjälpa småföretagare att skapa bra innehåll på nätet.

Idag arbetar jag även som webbdesigner för att kunna erbjuda både tjänsterna under ett tak. Min bakgrund innehåller en examen i mediainformatik, skribent för Westpride, knytkonferensen WebCoast samt tacksamma samarbeten med webbyråer och grafiska formgivare.

Numera volontärarbetar jag även som Social media manager för Svenska Djurambulansen, vilket betyder att om du skriver till dem på Facebook så är det i största sannolikhet jag som svarar dig.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Idag arbetar jag med att hjälpa dig att skapa och strukturera dina texter. Då blir ditt budskap tydligt för dina besökare och sökmotorer. En text med en luftig struktur som beskriver fördelar och värderingar uppskattas alltid. Som skribent i Göteborg jobbar jag med kunder som har små till medelstora företag. För dem har jag skapat produktbeskrivningar, arbetat med redigering av färdig text samt löpande redaktionellt innehåll.

Bakgrund inom webbdesign

Utöver mitt arbete med innehåll har jag även kunskaper inom webbdesign och programmering. Jag kan därför även hjälpa dig att skapa en enklare webbplats. Jag föredrar då att arbeta inom WordPress. Där är det enkelt att skapa webbplatsen och att redigera den i efterhand.

Glad i kommunikation och events i Göteborg

Utöver mitt jobb som skribent i Göteborg driver jag en nätverksblogg vid namn Working With Tea. Där skriver jag om nätverkande, kommunikation och tipsar om nätverksevent i Göteborg. Följ gärna bloggen via RSS eller via dess facebooksida. Mer än så är jag glad, intresserad av kommunikation i sociala medier och bakning.

Om du är intresserad av mina tjänster, skicka mig ett meddelande eller maila mig så kan vi ta en fika.
Du kan också ringa mig på: 070 – 401 39 20

Skicka mig ett meddelande

Vad heter du?*

Vad är din mailadress?*

Vad vill du ha hjälp med?