Textbearbetning för Piece of Mind

textbearbetning till Piece-of-mind

När Sarah Wahlström, utbildad terapeut, bestämde sig för att starta eget visste hon att hon ville hjälpa individer och företag. Hon såg vad som saknades i deras kommunikation och vad hon kunde bidra med. Det svåra var att lägga fram all information på ett lättläst och konkret sätt.

Trevliga möten med diskussion och korrektur

Vid vårt första möte hade Sarah redan skrivit ned mycket om sitt företag och sina tjänster. Under trevliga tre möten, samt korrektur mellan mötena, hjälpte jag därför Sarah med textbearbetning genom att förkorta, sålla, konkretisera och strukturera upp hennes texter. Under mötena djupdök vi i hennes texter och diskuterade dem livligt. Resultatet blev lättläsliga och konkreta texter om Sarah tjänster men även om Sarah själv, då hon var noga med att beskriva även sig själv på sin webbplats.

Idag kan du läsa mer om Piece of minds tjänster samt om Sarah Wahlström på www.pieceofmind.se

Sarah Wahlström om Copy & Kod:

Jag anlitade Anna när jag skulle skapa en hemsida till mitt företag, då det visade sig vara en svårare uppgift än jag trodde att skapa en riktigt bra text till sidan på egen hand. Anna hjälpte mig att verbalisera min filosofi. På ett informativt, enkelt och tilltalande sätt kunde jag beskriva mig själv, företaget och mina tjänster. Hon hjälpte mig även med disposition och rubriksättning.

Anna är verkligen rätt person på rätt plats. Hon ställer frågorna som behövs för att nå kärnan och är tillräckligt rak för att samtidigt med konstruktiv kritik ytterligare få mig att utveckla min text. För mig har det varit en ovärderlig hjälp och jag rekommenderar varmt Anna och hennes tjänster. Jag har lärt mig mycket om vikten av kommunikation på nätet som jag önskar fler skulle få ta del av.