Textmaterial till hemsida; Oinonen Consulting

textmaterial till hemsida Oinonen-Consulting

Jag blir lika glad varje gång en ny kund ringer. Denna gång var det Oinonen Consulting som sökte textmaterial till deras hemsida. Syftet var att beskriva Oinonen Consultings tjänster och bakgrund.

Oinonen Consulting är ett företag som erbjuder resurskonsulting inom IT- och applikationer. Detta betyder kort att de kan hjälpa ditt företag som en extra resurs vid semestertider, nya projekt eller sjukanmälningar.

Något som är ovärderligt inom större företag med tajta deadlines.

Ditt företags fördelar är viktigast

För Oinonen Consulting var det viktigt att tjänsten erbjöds skulle kunna uppfattas snabbt, på endast några meningar. Bransch, kunskapsområde och målgrupp skulle framstå tydligt.

Resurskonsulting är idag en växande bransch där det finns ett stort behov, men också hög konkurrens. Därför var det även viktigt att påpeka fördelarna med att ta in just Oinonen Consulting.

Det inkluderar även hans tidigare erfarenheter, utbildningar och kunskaper.

Att skriva ned fördelarna med just ditt företag bör alltid vara uppdrag nummer ett.

Slutresultatet av mitt samarbete med Oinonen Consulting blev två texter om företagets tjänst och bakgrund. I skrivande stund är Oinonen consultings webbplats fortfarande under uppbyggnad, men texterna ligger på plats för företagets framtida kunder.

Läs texterna på Oinonen Consultings nya hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *