Textmaterial till Kommunikationsbyrån

textmaterial-till-kommunikationsbyrån

När det är dags att uppdatera din hemsida kan det vara ett bra tillfälle att också uppdatera dina texter. Du kanske har börjat erbjuda nya tjänster som inte finns på hemsidan, eller ändrat dina tjänster helt och hållet. Så var fallet för Marcus Bramlöv, ägare till Kommunikationsbyrån,  när vi tog upp kontakten.

Nya tjänster för Kommunikationsbyrån

Sedan Marcus satt upp sin första webbplats för Kommunikationsbyrån hade nya tjänster växt fram och andra försvunnit. Därför var vårt första steg att tillsammans bena ut vilka tjänster som fanns kvar, vilka nya som bör presenteras, vad de innehöll och vilka fördelar som fanns för kunden.

Efter en intervju med Marcus la jag fram ett uppdaterat upplägg av företagets tjänster samt hur vi kunde lägga fram dem på webbplatsen. Men även vilka andra texter som hans nya webbplats kunde behöva.

Med det nya upplägget i hand samarbetade jag med webbbyrån Devello för att ta fram Kommunikationsbyråns nya hemsida, med fokus på både innehåll och funktion. Läs texterna på Kommunikationsbyråns nya webbplats

Kommunikationsbyrån om Copy & Kod:

I arbetet med Kommunikationsbyråns hemsida var Anna angelägen att verkligen förstå verksamheten och branschen för att få fram rätt språkbruk. Jag upplever att texterna blev tydliga och lätta för läsaren att förstå. – Marcus Bramlöv.