Textmaterial till Kragell, Utbildningar för livet

textmaterial till kragell.se

När du har bestämt dig för att introducera nya tjänster, samt omarbeta några av de gamla, så är det positivt att ta hjälp med de nya texterna till hemsidan.
Så tänkte Ulrika Kragell när hon tog kontakt med mig i somras.

Resultatet blev ett riktigt trevligt samarbete, där jag intervjuade henne om hennes nuvarande och framtida tjänster, samt om hennes företag i allmänhet.

Att skapa en röd tråd mellan tjänsterna

När vi först träffades berättare Ulrika att hon fann sitt företag och sin hemsida lite för spretig med sin information. Hon erbjöd flera olika tjänster, och trots att de alla på något sätt var besläktade med coachning eller utbildning, hade hon svårt att hitta den röda tråden och binda dem samman. Speciellt nu när hon skulle introducera 2-3 nya tjänster.

Därför blev en del av uppdraget att sammanfoga Ulrikas tjänster till en helhet, men även att skapa en ny struktur för hur tjänsterna skulle presenteras på hemsidan.

Idag är texterna klara och beskrivningar av både nuvarande och nya tjänster kan läsas på kragell.se. Ett nytt upplägg för hemsidan väntar härnäst, och med den nya strukturen kommer jag även att skapa en helt ny hemsida till företaget nu i höst!

Det blir något att se fram emot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *