Text till Scandgross nya webbplats

textmaterial-till-Scandgross

För Scandgross är ord som ekologisk, miljövänlig och kvalitetsprodukt stommen i  företaget. Det berättar Ausra Karlsson för mig när vi första gången möts över en kopp te.

Hon har startat handelsagenturen Scandgross och håller just nu på att bygga dess webbplats. Men hon skulle vilja ha hjälp med texten.

Vilka är Scandgross?

Scandgross startades med syftet att leverera nya varumärken med hög kvalitet till den svenska marknaden. Företaget har idag samarbeten med flera litauiska klädtillverkare som uppfyller de miljö- och kvalitetskrav som ställs i Europa, både vid tillverkning och leverans. För Ausra är det viktigast att Scandgross etiska och miljövänliga budskap syns tydligt på webbplatsen.

”För oss är de ett måste som visar hur väl vi kan ta hand om vår miljö. När många nyhetskällor rapporterar om farliga kemikalier i både mat och kläder väljer vi därför att leverera kläder från ekologiskt certifierade klädföretag.”
Ausra Karlsson

Kortfattat om uppdraget

Uppdraget blev att beskriva handelsföretaget Scandgross som företag, men även presentera dess samarbetspartners och de fördelar deras kollektioner erbjuder slutkunden. Efter två möten och en del efterforskning om Scandgross samarbetspartners blev slutprodukten ett antal texter som  Ausra var nöjd med.

Scandgross om Copy & Kod

”Att anlita Anna det var bästa steg som jag kunde göra. Jag behövde en professionell hemsida och jag fick det. Anna skrev och redigerade texter till hemsidan och lyfte fram viktiga sökord i texten. Att anlita Anna var en god investering då mina kunder nu kan hitta min hemsida lättare och ta del av den viktiga informationen om mitt företag och mina varor på korrekt svenska. Jag kommer att fortsätta anlita Anna till mina andra projekt.”

Ausra Karlsson – Scandgross AB

Efter avslutat uppdrag har Scandgross fortsatt att lägga till både nya samarbetspartners och texter till webbplatsen. Då det verkar gå framåt för Scandgross gratulerar jag och ser fram emot att arbeta tillsammans med dem igen i framtiden.