Webbplats till Liv Diagnostics

Liv-Diagnostics-webbplats

 

Detta är ett samarbete jag är extra stolt över. Liv Diagnostics som endast funnits i några år arbetar med att ta fram ett helt nytt sätt att diagnosticera hur snabbt cancerceller växer i den mänskliga kroppen.

Idag kan vi endast avgöra om en person har cancer och hur framskriden den är. Med vetskapen om hur aggressiva cancerceller är, kan vi i framtiden avgöra hur snabbt cancern kan sprida sig och anpassa behandlingen. På så vis kan vi ge en bättre behandling till varje patient.

Dags att sprida budskapet

Inför att släppa ett prospekt till möjliga nya investerare sökte Liv Diagnostics en närvaro på webben. Med en webbplats kan de enkelt sprida all viktig information kring företagets forskning öka sina chanser till nya investeringar.

En lättläst och responsiv webbplats

Sidan är gjord i WordPress och är responsiv och ser bra ut i alla webbläsare, läsplattor och mobiltelefoner. På webbplatsen kan du läsa om företagets forskning och historien bakom Liv Diagnostics framtida produkt. Du kan även se vilka personer som finns i företagets ledning, styrelse samt vilka som är vetenskapliga rådgivare.

Om du själv är intresserad av att investera i företaget kan du följa länken och läsa mer om Liv Diagnostics banbrytande forskning.

Denna webbplats är framtagen i samarbete med Färgköket som är ansvarig för Liv Diagnostics grafiska profil.

Liv Diagnostics om Copy & Kod

Tack för ett jättebra jobb med vår webbplats. Du har skickligt guidat oss igenom mallar, layoutidéer och tekniska frågor på ett enkelt och strukturerat vis. Tack för ett gott samarbete, vi är mycket nöjda med sidan.
– Johan Bjurquist, VD.

Klicka dig vidare till Liv-Diagnostics-webbplatsKlicka här för att se Liv Diagnostics nya webbplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *