Webbplats till Narratio AB

webbplats till Narratio-AB

Ett lugnt och trevligt första intryck kan räcka långt när man arbetar som psykoterapeut. Tillsammans med ett antal utvalda funktioner var detta vad Narratio AB ville uppnå med sin nya uppdaterade hemsida.

En plats för viktig information

Hos Narratio.se kan du idag läsa om företagets tre verksamheter; Psykoterapi, Handledning och utbildning. Men i linje med Narratio ABs önskemål förmedlar den nya hemsidan mer än bara information om företaget och dess tjänster.

Nu kan du därför läsa om terapiformen Kognitiv Beteende Terapi och de vanligaste problem det kan hjälpa dig med. Utöver detta finns även information om Konsumentskydd, då begreppen KBT och terapeut inte är skyddade genom lagstiftning. Därför kan många kalla sig terapeut utan en korrekt utbildning och göra mer skada än nytta. Gå därför alltid till en legitimerad psykoterapeut som har rätt grund- och vidareutbildning. I slutändan fick Narratio Ab en uppdaterad, enkel och användarvänlig hemsida.

”Jag har haft nöjet att arbeta med Copy & Kod för framtagning och uppdatering av min hemsida, www.narratio.se. Det har varit ett lätt samarbete där Anna Lerneryd har varit aktiv, snabb och också kunnat svara på mina frågor ang layout, bilder mm på ett för mig begripligt sätt.”
Per Karlsson – Narratio AB

En användbar webbplats

För att hålla sidan levande och göra den användbar för både nya och nuvarande klienter är den utrustad med en blogg, samt en en sida där varje klient kan ladda ner viktiga formulär som kommer till god användning under samtal och egenstudier.

Några av funktionerna på Narratio ABs nya hemsida är:

  • En enkel bloggfunktion som syns från förstasidan
  • Kontaktformulär som följer med på varje sida för att enkelt kunna ta kontakt
  • Separat sida för nedladdning av formulär i pdf
  • Fast bakgrund med naturbilder tagna av Narratio AB
  • Säkerhetsplugin för att stoppa spam och felaktiga inloggningsförsök